websikehealthcheck

Mit mondanak rólam?

“A legprofesszionálisabb szakemberek egyike, tematikus, átgondolt, a partneri igényekhez gyors reagálással alkalmazkodó, nagyon kíváló szemilyég ismeretű, türelmes, érdekfeszítő, eredményes, nagyszerű előadó…. A kollégáim a tanultakat már másnap tudatosan alkalmazták, melynek hatására a tárgyhavi projectek árbevétele nőtt…”

Bényi András igazgató, A kereskedő magazin

“A hazai tréningpiacon egyedülállóan összeállított program alapcélja az volt, hogy a tréning másnapján hasznosítható ismereteket és készségeket adjon át a résztvevőknek. ezt a célját tökéletesen meg is valósította.”

Endrei Balázs, MÁV belső kommunikációs osztályvezető

“Különlegesen hálás vagyok azért a részért, amikor felkészültünk a közbevetések vagy kellemetlen kérdések kezelésére, ugyanis a tegnapi közönségemben volt egy fontoskodó, aki megpróbált egy kicsit rombolni. De olyan szépen tudtam kezelni, hogy a végén még ő fejezte ki felém a tiszteletét. Tudom, hogy ez nem valósulhatott volna meg a tréningen tanultak nélkül.”

Koós Máté

“Sajnos gyorsan elszállt a 2 nap, szívesen maradtam volna még sokáig. Remek dolgokat tanultam, amik teljesen egyszerűek, olyan „Áhhá!” típusúak. Nem unatkoztam egy percig sem, ez volt az első olyan hosszú előadás, ahol egyszer sem kerülgetett az álmosság,  vagy fáradtság.”

Csákits Adrienn

“Mindenkinek van üzenete, amit szeretne átadni a többi embernek. Nekem problémám volt ezzel, és emiatt bántottam magamat. Tegnap voltam egy FONTOS  tárgyaláson. Könnyedén és magabiztosan tudtam irányítani a beszélgetést, és pikk-pakk visszavezetni abba a mederbe ami számomra elvárt volt… És szeretném jelenti: az üzenet átment!”

Rajkay Emőke ügyvezető, Fiatalok az emberi jogokért

“Megtaláltam Önmagam. A második nap reggelre előbújt az a várva várt karizma amit annyira akartam hogy bennem is legyen! A finom, érzéki, nőies, mégis határozott könnyű légies vicces… ez mind én vagyok. Azóta ezt az énemet erősítem és minden nap újabb és újabb pozitív dolog kerül felszínre!”

Gönczi Nóra ügyvezető, MS Watsing

“Ha én ezt megtanulhattam volna főiskolán kommunikáció szakos hallgatóként, ha pedagógus sorstársaim ezzel a két nap (!) alatt megszerezhető GYAKORLATI tudással felvértezve oktatnának Magyarországon, ha az újságírók és médiaszakemberek azzal a FELELŐSSÉGGEL és ETIKÁval kommunikálnának…. Sokkal jobb irányba haladnánk és sokkal előrébb tartanánk.”

Nagy J. Zsolt ügyvezető, HI Kommunikációs Akadémia

“Mikor elkezdtük a tréninget 1000 kérdésem volt azt illetően, hogy hogyan kellene nagyszerű előadásokat tartani. Nem akarom középszerűen csinálni, profin akarom csinálni! Te megadtad minden kérdésemre a választ, hihetetlen volt, olyan mintha csak nekem állítottad volna össze az anyagot!”

Bátori Ildikó

“A tréning előtt úgy gondoltam, hogy én már eleve egy jó előadó vagyok és nekem talán annyit nem fog adni ez a tréning. Hát óriásit tévedtem. Nagyon sokat tanultam, sokkal magabiztosabbnak érzem magam és pontosan tudom miben kell még fejlődnöm. Ezen felül rájöttem, hogy ez a tudás egy az egyben átültethető a tárgyalások témakörére.”

Keresztúry Ferenc, TESK tanácsadó Kft.

“8 év alatt talán ez az első olyan tréningem amit úgy hagytam abban, hogy azt mondtam: “Igen, ez az! Erre megérte elmenni, megérte rászánni az időt és végig csinálni!” Most először volt az, hogy amikor kérdezték hogy milyen volt, nem azt válaszoltam, “hogy inkább hagyjuk”, hanem azt tudtam válaszolni,hogy “qva jó, ezt mindenkinek meg kell csinálnia.”

Horváth Renáta, TESK tanácsadó Kft.

“Voltak olyan trükkök, amikbe most bevezettél, amit mindig is csodáltam bizonyos előadókban. De ahogyan az embereket kezeled, nem tudom mihez hasonlítani…
De talán mégis… olyan vagy mint  a tündérek varázsfénye, ami olyan erősen világítja meg mindazt ami jó, hogy az azonnal életre kel, mint egy ifjú virág, és elvakít, és ezzel elpusztít mindent ami gonosz vagy rossz!”

Juhász Anna

“Egy héttel a tréning után nagyon fontos embereknek tartottam előadást egy olyan szakmai témában, ami rendkívül bonyolult és nehéz. A végén azt mondták, hogy nem is gondolták, hogy ebben a szakmai témában valaki érthetően is el tudja magyarázni a dolgokat, továbbá meghívtak még egy előadásra, és a konkurencia még munkatársként is el akart halászni.”

Csővári István, ügyvéd

“A nyereségem SZAVAKKAL nem igazán összegezhető. De azt érzem, hogy sikerült kinyitni a bennem rejlő zsák zsák száját, ami eddig meggátolt abban, hogy jól kommunikáljak;, Úgy gondolom kinyílt előttem egy olyan út,amin járni szeretnék és nem csak álom… Rengeteg rejtély megvilágosodott előlem…”

Vajda Somogyvári Enikő, Phylazonit Kft.

“Minden képzeletemet felülmúlta a tréning, az előadás-tartásnak olyan oldalát mutatta be, ami nagyon sokat adott nekem és már a héten megtartott előadásomba be is építettem. A legnagyobb nyereségem az volt, hogy még annál is sokkal jobban kell szeretnem-tisztelnem és építenem a hallgatóságomat, mint amit eddig valaha is elképzeltem.”

Gartner Péter, Client Maker Kft.

“Rengeteget segített ez a két nap! A Semmelweis Egyetemen a felvételi elbeszélgetésen max. 80 pontból 80-at kaptam, mert tényleg úgy felkészültem erre a beszélgetésre, mintha előadást tartottam volna. És Rád gondoltam, hogy ez Nélküled nem ment volna ilyen gördülékenyen.”

Mézám Zsuzsa

“Az elmúlt hétvége után mar semmi sem olyan, mint régen.. Valami olyan nézőpontból tekintek rá az univerzumomra, ahonnan eddig meg soha. Olyan párkapcsolati beszélgetésen estem át, ahol életemben először tényleg azt tudtam kommunikálni a másiknak, amit akartam, és nemcsak azt, amit tudtam.”

Szilágyi Gergő, Fireflies

“Nagy hasznát vettem a hétvégén tanultaknak! Gondolom csuklottál hétfő délután… Délután 2-kor felkértek, hogy aznap este tartsak meg egy előadást. Hát először tökre beparáztam, de aztán használni kezdtem, amit tanultam, részekre bontottam a témát, megnéztem hova férnek bele a saját sztorijaim…..  És végül persze nagyon jól sikerült!”

Molnár Krisztina, Fireflies

“Voltam már előadó képzésen, de nem túlzok, ha azt mondom, hogy itt kaptam meg azt, amire mindig is vártam. Azóta tartottam előadásokat, de egyetlen olyan helyzettel sem találkoztam, amiről ne beszéltünk volna a képzésen. Ami igazán hitelessé tette az előadást számomra az az volt, amikor láttam, hogy mindent pontosan úgy csinálsz, ahogy tanítod.”

Pintér Andrea

“Tegnap tartottam az első oktatásomat az előadói képzést követően. Többen odajöttek a végén megköszönni és gratulálni, amire eddig ilyen mennyiségben nem volt példa. De a legdöbbenetesebb a kollégám reakciója volt, aki már nagyon sokszor végighallgatta ugyanezt, de utána azt mondta, hogy nem tudja pontosan, mit változtattam, nagyon jól sikerült!”

Szilágyi Balázs ügyvezető, Honlapra fel

“A tréning után tartottam két előadást. Volt egy hölgy, aki sírva fakadt, mert már három ismeri a témát, amiről beszéltem, de eddig valahogy nem ment át neki, és most megértette, és rájött, hogy mennyi mindent tehetett volna ennyi idő alatt…. A  tréninged anyaga nem elmélet, bizonyítottan működik, a tanultak nélkül nem sikerült volna így!”

Oláh Tamás, Lezárási Specialista

“Én személy szerint olyan erős, megingathatatlan önbizalmat szereztem, hogy azóta is rendíthetetlenül megyek előre a célom irányába és semmi nem tud megingatni, bármi jöhet. A valódi sikert ott értem el, hogy képes lettem bármilyen helyzetet kezelni az életemben, magabiztosabb és célratörőbbé váltam.”

Loksa Ágnes

“Millió apró dolgot másképp látok az életemben. Például máshogy közelítem meg az embereket és megnyílnak. Sokkal rövidebben, és hatékonyabban kommunikálok. Tudok szeretettel beszélni! A 2 éves lányom azt mondta: “Anya, valahogy jobban tetszik, amit mondasz…” Ez kiütött 😀 Sokkal kevesebb itthon a vita.”

Pogácsás Katalin

“Fantasztikus, egetrengető, teljesen kikapcsoló, rekeszizom próbára tevő, nem hiábavaló, értékteremtő, előre lendítő, emlékezetes. Pedig bizony nem egyszer állítottál bennünket olyan helyzetek elé, ahol ki kellett lépni a komfort zónánkból. Nagyon élveztem ezt a két napot, mert ez a képzés olyan volt, ahol egy pillanatra sem néztem rá az órámra, hogy hol is tart az idő.”

Kocsis Ildikó, ügyvéd

“Reggelente az “artikulálós feladattal” kezdek és nagyon élvezem. Bár a tréningen én voltam a legfiatalabb, ez egyáltalán nem volt hátrányomra. Már nem próbálok a komfortzónámba elbújni, épp ellenkezőleg, keresem a kihívásokat legyen az egy kényelmetlen szituáció vagy a tanulás. A tudatosság ami ebben a szakmába van egyszerűen lenyűgöző számomra.”

Biegelbauer Pál

“Az előadások tartása korábban sem állt távol tőlem, tehát nem az “izzadó tenyér kór” miatt vettem részt ezen a képzésen. Erre azért került sor, mert az utóbbi 15 évben visszahúzódtam ettől a területtől. Most már tudom, hogy hol követtem el a hibát, és mit kellett volna tennem, hogy a hallgatóságom minden tagját sikerüljön elérnem és bevonnom.”

Szabados Pál Alapító, Testszerviz Akadémia

“Azt a képességet akarom Tőled eltanulni, ahogy kinyitod az embereket és olyan dolgokra veszed rá őket, amiktől félnek, de mégis őszinte örömmel várják, és teljesítik azt, amit kérsz tőlük.”

Orbán Imre igazgató, Autóhitel Alkusz Zrt.

“Szenzációsan jó volt, másnak is ajánlom, bármilyen területen is dolgozik, ennek nagy hasznát veszi. Kiderült, hogy én is képes vagyok emberek előtt beszélni.”

Gali Imre

“Csak ajánlani tudom másoknak, olyan sokat adott.”

Bálint Miklós

“Zseniális! Ilyen szeminárium élményben még sohasem volt részem, pedig „öreg” szeminárium faló vagyok!”

Talabos Viktória

“Nagyon sok olyan használható tudást kaptam, amelyet a magán – és a szakmai életemben is alkalmazhatok.”

Zilahi János

“Elgondolkodtatott, és át kellett, hogy értékeljem az életemet, a gondolkodás és látásmódomat, mert jobban tetszik az a szemléletmód, amit ebben a 2 napban kaptam Zoltántól.”

Kozák Gábor

“Nagyon élveztem, olyan képességeket fedeztem fel magamban, amit nem gondoltam volna. Profin van összerakva, a végén teljesen felbátorodtam.”

Ackermann Ágnes

“Sokkal többet kaptam, mint amit el tudtam képzelni. Felnyitotta a szemem és tudom, hogy ennél nagyobb segítséget nem is kaphattam volna.”

Hegyi Anita

“Jó hangulatú, sokat segítő és magabiztosságot növelő tréning. Jó érzés volt ennyi kedves embert megismerni és megtapasztalni, hogy milyen könnyen meg tudok nyílni előttük.”

Hegyi Boglárka

“Mindent megért, imádok nevetni és veletek lenni. Az a tudás, amit itt kapunk, az kincset ér!”

Lőrincz Laura

“Profi volt az előadás, gyakorlott előadóként nem gondoltam, hogy ennyi újat kapok.”

Oláh Sándor

“Zseniális tréner. Stílusa utánozhatatlan. ha nem lenne, ki kéne találni! Sok trénert láttam már, és ő a legkiválóbbak közé tartozik.”

Holbok István

“Végre olyan ember a tréner, akinek lehet látni a szakértelmét és nem száraz anyagot ad le. Kevés ilyen emberrel találkoztam, kultúrált, intelligens, érthető előadás.”

Hronyecz János

“Én még ilyet nem hallottam, hogy egy előadás után ilyen hosszan tartó vastaps lett volna,mint Soós Zoltán előadásán. Érzékeny pontunkat találta el, én még soha nem sírtam előadáson!”

Gyökér Lilu

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.


  • _gat
  • _ga_*
  • _ga
  • _gid

Összes tiltása
Összes engedélyezése